www.vrajamobilei.ro este deţinut şi administrat de către Modena Prodcom Srl CIF 7247440 J12/713/1995 Str. Oasului 42/a Cluj Napoca.

Informatiile oferite in cadrul prezentului site sunt in limba romana, fara a exclude prezentarea acestora si in alte limbi. Contractul de vanzare se incheie in limba romana.

Accesarea si/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastra constituie ACCEPTAREA prezentelor conditii si va obliga la respectarea acestora.

Termeni si conditii de plata

1.Integral cu avans prin transfer bancar in conturile BCR sau BT

2. in avans prin transfer bancar in conturile BCR sau BT, iar diferenta de 50% se achita in numerar la predarea si receptia marfii.

Nota* – la plata prin transfer bancar se va face dovada platii prin trasmiterea copiei ordinului de plata vizat de banca.

Neefectuarea platii produselor in conditiile de mai sus atrage de la sine anularea comenzii.

Transportul produselor la destinatie este asigurat cu mijloacele proprii ale societatii noastre, termenul de livrare fiind cuprins intre 7 si 60 de zile.

Transportul este asigurat pana in fata casei sau a blocului unde se face si receptia produselor.

Marfa se livreaza ambalata in folie de plastic si/sau carton, pe module sau demontata in functie de produse.

Culorile produselor pot sa difere fata de culorile prezentate pe site.

Fotografiile sunt doar cu scop de informare.

Montajul produselor nu se asigura de catre societatea noastra detalii suplimentare sau intrebari pot fi oferite la telefonul afisat pe site.

Orice informatie cu privire la contractul incheiat intre dvs. si Modena Prodcom se va stoca pentru un timp limitat si va fi disponibila pentru terti doar la solicitarea organelor judiciare.

Orice comanda confirmata implica vanzatorul si consumatorul persoana fizica intr-un contract la distanta.

Contractul la distanta este incheiat intre Modena Prodcom, in calitate de vanzator si un consumator – cumparator, in cadrul prezentului sistem de vanzare organizat de catre Modena Prodcom, utilizand in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, tehnica de comunicatie la distanta cuprinsa in magazinul online;

Momentul incheierii contractului la distanta cu persoana fizica, respectiv, al incheierii contractului de vanzare cu persoana juridica, il constituie momentul primirii mesajului de confirmare de catre consumator, referitor la comanda sa.

Cu privire la codurile de conduita relevante, conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, Legea 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte, va rugam sa consultati legislatia specifica afisata pe site-ul ANPC, sectiunea „Acte normative”.

Prevederile prezentului contract la distanta se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturilor consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

COMANDA CONFIRMATA: comanda efectuata online prin intermediul magazinului online www.vrajamobilei.ro de catre un cumparator ale carui date de identificare si detalii cu privire la comanda sa, au fost validate telefonic ca urmare a contactului dintre acesta si operatorul serviciului suport clienti Modena Prodcom. CLIENT NOU: client care intentioneaza sa achizitioneze produse din magazinul online Modena Prodcom pentru prima data si care necesita o validare telefonica a comenzii efectuata de catre operatorul serviciului suport clienti desemnat de catre Modena Prodcom.

Comenzile plasate in zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

CONDITII DE GARANTIE

Termenul de garantie este de 24 luni de la data livrarii , pentru defectele ascunse din fabicatie si de 5 zile pentru  defectele evidente, precum lipsuri de piese sau defectiuni functionale. Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul are obligatia de a respecta prevederile instructiunilor de intretinere si utilizare si sa respecte conditiile de garantie. Obligatiile vanzatorului sunt in conformitate cu perevedrile Legii 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora. Durata medie de utilizare a produsului este de 5 ani.

Termenul de garantie curge de la data livrarii de catre SC MODENA PRODCOM SRL . Timpu; de nefolosire din cauza lipsei de conformitate aparute in cadrul termenului de garantie prelungeste termenul de garantie legala de conformitate si cel al garantiei comerciale si decurge dupa caz, din momentul  la care a fost adusa la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului sau din momentul prezentarii produsului la vanzator, pana la aducerea produsului la starea de utilizare normala si respectiv al notificarii in scris in vederea ridicarii produslui sau a predarii  efective a produsului catre consumator. Produsele de folosinta indelungata care inlocuiesc produsele defecte in cadrul termenului de garantie vor beneficia de un nou termen de garantie, care curge de la data preschimbarii produsului. Produsele de folosinta indelungata defectate in termenul legal de conformitate, atunci cand pot fi reparate sau cand durata cumulata de neutilizare din cauza deficienteleor aparute in termenul de garantie legala de conformitate depaseste 10 % din durata acestui termen, la cererea consumatorului vor fi inlocuite de vanzator sau acesta va restitui consumatorului contravaloarea produsului respectiv. Cumparatorul trebuie  sa respecte urmatoarele : sa folosesca si sa intretina corespunzator mobilierul cumparat  conform instructiunilor de intretinere, sa nu rupa buletinul de control aplicat pe spatele pieselor. In caz de defctare in perioada de garantie sa se adreseze exclusiv  SC MODENA PRODCOM SRL, nepermitand altor persoane sa repare produsul defect, in caz contrar se pierde garantia. Posesorul bunului in termen de garantie are dreptul in mod gratuit la : repararea mobilierului cumparat cu defectiuni de fabricatie sau inlocuirea mobilierului care nu poate fi reparat. Nu constituie obligatia SC MODENA PRODCOM SRL repararea defectelor aparute ca urmare a trasportului incorect efectuat de catre clientul consumator, a punerii in fuctiune si utilizarii neadecvate. Timpul maxim de efectuare a reparatiilor este de 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul, dupa caz, a adus la cunostinta vanzatorului ori persoanei desemnate de acesta pe baza unui document de predare primire.

INSTRUCTIUNI  DE  INTRETINERE

Strict interzis pentru orice categorie de mobilier : dezasamblarea folosind obiecte taiase sau dure, taierea sau zgariarea materialului, frecarea de/sau suprafete abrazive, inclusiv pereti, folosirea sau pastrarea mobilierului in mediu umed sau la temperaturi sub 0 grade Celsius, precum si in medii cu variatii de temperatura, asezarea produsului langa sobe sau alte surse de caldura.

Orice produs va fi insotit de un certificat de caliate si garantie !

ACCEPTAREA CONDIŢIILOR

Prin accesarea acestui site web şi/sau a oricărei pagini a acestuia, sunteti de acord cu aceste condiţii de utilizare. Dacă nu sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile de utilizare, nu accesaţi acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

www.vrajamobilei.ro pune la dispoziţie informaţiile din acest site web în scop informativ general şi nu garantează exactitatea lor la un moment dat, deşi se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informaţiile să fie exacte.

Dreptul consumatorilor de denunţare unilaterală a contractului

Vă rugăm să vă asiguraţi că aţi verificat specificaţiile produsului şi compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător şi www.vrajamobilei.ro sunt reglementate oficial de Ordonanţa Guvernului 130/2000, privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul www.vrajamobilei.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul www.vrajamobilei.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.vrajamobilei.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email modena_cluj@yahoo.com.

Limitarea raspunderii

Prin accesarea site-ului sunteti de acord ca utilizarea sa se faca pe propria dv. raspundere. Modena Prodcom nu este responsabil pentru niciun incident direct sau indirect sau orice alte pierderi, costuri sau cheltuieli de orice natura care pot aparea, ca urmare a accesarii sau navigarii in site sau prin intermediul descarcarilor de date (text, imagini, video sau audio).

De asemenea Modena Prodcom nu este responsabil de nicio dauna provocata de virusi, bug-uri, actiuni umane sau orice defectiune a sistemului informatic, sau orice alte erori, defectiuni sau intarzieri de comunicatii in transmisiile pe dispozitive.

Toate informatiile si materialele continute pe acest site sunt furnizate in mod gratuit, fara niciun fel de garantie. Sub nicio circumstanta Modena Prodcom nu va fi responsabila pentru nici o dauna directa, indirecta, accidentala, speciala care rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site si nu va fi responsabila de orice daune ce sunt rezultat a greselilor, omisiunilor, intreruperilor, erorilor, defectiunilor, intarzierilor in functionare sau transmisie sau orice neindeplinire de performanta a site-ului.

O data cu crearea si utilizarea contului de client, utilizatorul este responsabil de mentinerea confidentialitatii datelor de logare (accesare). Utilizatorul va pastra confidentialitatea user-ului si parolei si la va folosi responsabil pentru gestionarea comenzilor si a facilitatilor puse la dispozitie in contul clientului.

Utilizatorii sunt de acord sa nu partajeze sau sa transfere parole sau orice alte informatii de acces catre nici o alta terta parte. Utilzatorii isi asuma responsabilitatea exclusiva pentru utilizarea contului si confidentialitatea parolei.

Prin accesarea site-ului, crearea contului de utilizator si plasarea comenzilor clientul accepta in mod expres si fara echivoc, Termenii si conditiile site-ului si conditiile in care se desfasoara procesul de comanda online, asa cum sunt ele prezentate pe site.

Modena Prodcom nu poate fi responsabil pentru daune ce rezulta din pierderea bunurilor cumparate sau din utilizarea Bunurilor dupa livrare, exceptand garantiile legale si conventionale acordate.

Modena Prodcom isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile site-ului si conditiile generale in care se desfasoara procesul de comanda online. Clientul confirma ca accepta acesti termeni si conditii prin bifarea “checkbox-ului” “Sunt de acord cu termenii si conditiile”. Contractul la distanta incheiat se deruleaza sub termenii si conditiile valabile la data realizarii acordului de vointe.

Facturarea si emiterea documentelor insotitoare ale coletului

Vanzatorul va emite pe baza informatiilor detinute de acesta si a celor furnizate de cumparator o factura pentru bunurile livrate. Totodata, coletul/bunurile vor fi insotite de documentatia trimisa de furnizor si prevazuta de lege pentru produsul /produsele comandat(e), dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de utilizare, etc.

Preturile produselor afisate in cadrul site-ului www.vrajamobilei.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

Clientul are obligatia de a furniza date complete si corecte, necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare. In acest sens Modena Prodcom nu va solicita clientului, prin formularele prezente in site, alte informatii, de natura confidentiala decat cele necesare emiterii facturii, livrarii produselor sau ducerii la bun sfarsit a procesului de comanda online.

Modena Prodcom va transmite clientului factura aferenta comenzii, atat in format electronic, disponibila online in “Contul clientului” cat si in format fizic, o data cu livrarea Bunurilor. Astfel clientul are posibilitatea de a avea o evidenta a facturilor emise.

In vederea finalizarii cu succes a proceselor de comanda online, clientul are obligatia de a actualiza informatiile personale in contul sau.

In cazul in care factura nu este disponibila in contul clientului, in maxim 48 de ore de la primirea bunurilor acesta este rugat sa trimita o sesizare pe adresa de email modenacluj@yahoo.com.

Riscuri si responsabilitati

Vanzatorul este responsabil de ambalarea corespunzatoare a bunurilor. Documentatia tehnica aferenta produselor este afisata pe site.

Riscul pieirii bunului se transfera la cumparator in momentul predarii efective a bunului.

Vanzatorul isi asuma responsabilitatea livrarii produselor comandate de cumparator.

Livrarea si acceptarea bunurilor

Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile prin intermediul companiilor de curierat agreate sau a mijloacelor de transport Modena Prodcom catre Cumparator sau in sistem de Rezervare in magazin, conform alegerii Clientului.

Livrarea bunurilor se face doar pe teritoriul Romaniei.

Cumparatorul are dreptul sa nu accepte bunurile livrate in cazul in care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate in pagina produsului. In acest caz Vanzatorul isi asuma responsabilitatea aducerii produselor la conformitate.

Cumparatorul va intra in proprietatea bunurilor dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii (daca aceasta nu a fost in prealabil efectuata prin card sau virament bancar) catre curier sau personalul Modena Prodcom.

De asemenea consumatorul (persoana fizica) are dreptul de retur a produselor in termen de 14 zile de la achizitionarea acestora. Va rugam sa accesati conditiile generale de retur.

Forta majora

Forta majora, (eveniment imprevizibil, incontrolabil si inevitabil ce afecteaza derularea contractului), exonereaza de raspundere partea care o invoca.

Litigii. Legea aplicabila

Relatiile contractuale dintre parti sunt guvernate de legea romana. Orice litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabila va fi trimis spre solutionare instantelor competente.

X