Am inceput aceasta calatorie in lumea mobilei in anul 1995, din dorinta de a atrage si a satisface piata Clujeana a mobilei. Am reusit sa ne indeplinim aceste dorinte intrand in casele clujenilor si ascultande-le cererile.

Asa am inteles filosofia clientilor nostrii, am inteles ce-si doreau acestia, le-am inteles nevoile si am inteles ce anume cautau la un produs de mobilier care sa se incadreze si in bugetul lor . Am facut primii pasi pe piata cu o gama variata de produse special gandite pentru clientii nostri. Misiunea noastra a fost sa le oferim produse de calitate, dar si la un pret accesibil.
Am inceput sa deschidem magazine ce purtau imaginea si conceptul MODENA.

Deoarece ne doream să fim cât mai aproape de oameni, am început construirea unei rețele de magazine care a ajuns in momentul actual la un numar de 7 magazine.

Pe viitor ne propunem să extindem rețeaua de magazine în cât mai multe orașe ale țării, să dezvoltăm tehnologia deja existentă pentru a crește capacitatea de producție și să realizăm cât mai multe colecții noi de mobilier pentru a veni în întâmpinarea nevoilor diverse de amenajare ale clienților noștri.

Portofoliu MODENA include colectii individuale de mobilier realizate in diferite stiluri. Atentia si pasiunea noastra pentru design interior ne ajuta sa recunoastem cu exactitate nevoile clientilor nostri, dar si sa stabilim tendinte de amenajare.
Oferta noastra se schimba in mod constant, si in fiecare an, vine cu colectii de mobilier nou si cu imbunatatiri aduse produselor existente.
Prin experienta noastra si prin pasiunea tot mai acerba pentru amenajarile interioare, ne straduim sa oferim asistenta profesionala clientilor nostri, pentru a le permite crearea unei atmosfere unice in casele lor.
Echipa Modena
Varaja Mobilei

X